ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Umuroba Ortaokulu

Umuroba Ortaokulu

Adres
UMUROBA MAH. UMUROBA KÜME EVLERİ UMUROBA İLK VE ORTA OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO: 96A İÇ KAPI NO: 0 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entellektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Gündüzlü-Tekli
KALORİFERLİ
Ulaşım
Okulumuzun öğretmen servisi vardır. Ulaşım 45 dakika sürmektedir ve herhangi bir sıkıntı yoktur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Eyyübiye ilçesine bağlı Şanlıurfa merkezinin güney doğusunda yer alan Umuroba mah. sınırlırı içerisinde yer almaktadır. Okulumuza 3 Km mesafede Karaali Kaplıcaları mevcuttur.
45 KM
Kontenjan Bilgileri
Sitemizdeki tüm bilgiler güncel olup okulumuza atanacak öğretmenler NORM fazlası olmayacaktır.